pátek 5. dubna 2013

REFERENCE

Děkuji předem za Vaše ohlasy na ošetření v mém kosmetickém salonu a těším se na další shledání s Vámi. Denisa

3 komentáře:

  1. K Denise chodím na ošetření pleti zhruba od roku 2000. Moje maminka je v její péči ještě déle – už od doby, kdy Denisa ukončila studium a začala pracovat u paní Libotovské. Nejenže odcházím s dokonale vyčištěnou pletí, ale zároveň jsem nabitá pozitivní energií, kterou Denisa vždy srší a přenáší na ostatní. Vím, že jsem ve skvělých rukách profesionální kosmetičky s dlouholetou praxí a maximálně ji důvěřuji. Nejvíc si jí cením proto, že jejím krédem není dělat ze všech žen stejné kopie, ale že nenápadně vylepšuje a podtrhuje to krásné na každé z nás. Jejím snem není dělat z klientek Barbíny s dokonalou pletí bez vrásek v 60  A toho si na ní moc cením. Sama pracuju při fotografování s klientkami, které někdy nemají soudnost a chtějí mít dokonalou pleť bez vrásek (odstraňte to ve photoshopu!), ale o tom opravdová krása ženy skutečně není. Mým klientkám z řad budoucích nevěst doporučuji pravidelnou (měsíční) návštěvu u Denisy, aby jejich pleť na svatbě zářila! Pak už stačí ruce šikovné vizážistky a nevěsta je oslňující nejen na fotografiích, ale i ve skutečnosti!
    Deniso, děkuju za tvůj osobitý přístup a přeji hodně spokojených klientek jako jsem já!

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud si mohu dovolit zhodnotit kosmetičku Denisu Orságovou po jedné návštěvě, kterou jsem u ní zatím absolvovala, tak ji mohu jen a jen doporučit. Bylo moc příjemné nejen samotné ošetření, ale i moc milé povídání s Denisou, které Vám dá alespoň na chvilku zapomenout na starosti všedního dne.Pokud si chcete udělat příjemnou chvilku, určitě k ní zavítejte a nechte se hýčkat. Budete odcházet příjemně naladěni a určitě i s pocitem, že jste udělali něco pro sebe. Zdeňka Sch. Rychnov nad Kněžnou

    OdpovědětVymazat
  3. Petra Pešková30. srpna 2013 v 20:39

    Ráda zhodnotím Denisunu práci, protože je to moc šikovná a pečlivá kosmetička. Chodím k ní asi dva roky a vážně jsem od ní nikdy nešla nespokojená. Ba naopak, spokojená, positivně naladěná a dobitá energií. Vyzkoušela jsem více kosmetiček a u nikoho jsem nebyla tak spokojená jako u ní. Na její práci je velice znát, že jí to moc baví. A ta její masáž obličeje a dekoltu, tak ta nemá chybu. To musíte vyzkoušet. Vřele doporučuji! Petra Pešková.



    OdpovědětVymazat